Welcome to Hikayat Seri Manja's Territory. Be nice here. Thank you. Follow | Dashboard
Hikayat Seri Manja
Shout Here






Blog Archive









blogger femes, haruslah ratusan ribu yg menge-like..good job my dear. keep it up!


Ahhaaaaa kenal gambar tu. doodle tu aku buat khas bagi kat dia.
tak perasan pulak kau guna wat DP blog kau..

thaks for da appreciated..terharu weh, sob..sob....
teringat aku pernah cipta satu entry khas untuk kau, Cik Pah. dua tahun lepas kalau tak silap. tekan  SINI.

then hari ni rasa terpanggil lagi nak menulis untuk kau..

yes, sekali lagi.


eleh aku tau, kau pun terharu jugak kan...ahh pehlis lah *tangan dibahu mata ke atas


eh, mesin punch card da bbunyi...


dah JOM BALEKKKKKK!!!!!


Publish.

untuk dia..hey..untuk dia
Wednesday, May 22, 2013 | 6:01:00 PM | 9 comments

alhamdulillah,
Hujan turun lagi hari ni..

Ujan ujan ni pon boring jugak duk dalam opis takde ape nak dibuat.
No wonder lah dapat rileks rileks sebab Mr.Joe keluar, appointment ngan client...maybe.

Bukak blog, start blogwalking.
Baca blog feveret, ofkos lah blog Kunfayakun. Best...syok abes
Entry yang dia tulis tak pernah mengecewakan. sejak aku follow beberapa tahun lepas sampai lah sekarang...Syabas Kunfayakun!

then terjumpa follower dia, Syarifah Radiah..member aku tu. aku panggil Cik pah je.
perasan sebab tengok kat gambar gambar follower dia..terkejuted! OMG OMG, macam kenal je

blogger femes, haruslah ratusan ribu yg menge-like..good job my dear. keep it up!


Ahhaaaaa kenal gambar tu. doodle tu aku buat khas bagi kat dia.
tak perasan pulak kau guna wat DP blog kau..

thaks for da appreciated..terharu weh, sob..sob....
teringat aku pernah cipta satu entry khas untuk kau, Cik Pah. dua tahun lepas kalau tak silap. tekan  SINI.

then hari ni rasa terpanggil lagi nak menulis untuk kau..

yes, sekali lagi.


eleh aku tau, kau pun terharu jugak kan...ahh pehlis lah *tangan dibahu mata ke atas


eh, mesin punch card da bbunyi...


dah JOM BALEKKKKKK!!!!!


Publish.