Welcome to Hikayat Seri Manja's Territory. Be nice here. Thank you. Follow | Dashboard
Hikayat Seri Manja
Shout Here






Blog Archive









adoyai..kena kad merah lagiii
Thursday, April 4, 2013 | 12:12:00 PM | 0 comments

tak tau macamane bole tak sedar alarm memekak pagi tadi...
sungguh kau tak berjaya jalankan tugas kau pagi ni.
aku bangun lewat la wei...

tapi aku nekad nak masuk ofis jugak harini. lewat pun lewat lah.
peduli hape, gaji aku bukan company bayar, MSC yang bayar..haha

patot kena punch in sebelum pukul 9 pagi. tapi alahai..
mandi punya mandi, siap cincai cincai last-last masuk ofis pukul 9:22pagi.
the best part is, kad aku merah lagiiiiii.....aarrghhh




tahniah...first week April kau dah buat hal kan.
hentak kepala kat dinding.


p/s: len kali dah tak berani tido lepas subuh.
       alarm pun bukan bole harap sangat :p