Welcome to Hikayat Seri Manja's Territory. Be nice here. Thank you. Follow | Dashboard
Hikayat Seri Manja
Shout Here






Blog Archive









bahan kecek kokse...
Thursday, March 28, 2013 | 9:43:00 AM | 0 comments

Pagi nan cerah...pagi yang indah
Lagi indah andai dimulai dengan aktiviti bermalas-malasan.
Mata da macam panda lapar. Mengantuk weh!

Segalanya nya bertukar menjadi 'tak mungkin' hanya kerana aku dah masuk dan sedang duduk diatas kerusi ofice.
Kerusi yang mampu buat putaran 360 darjah bila setiap kali diarahkan..
Haa sangat berbakat bukan?





Maka aku pon buat buat rajin gi susun file atas meja ikut kaler tema rumah sukan sekolah kebangsaan.
Jangan tanya kenapa aku letak kaler ungu dulu kalau taknak dengar jawapn mintak penyepak.
Susun file pon macam susun baju dalam lemari. Ada gaya.mutu.keunggulan.

haaa...


Nampak tak skill takde idea nak update blog.
Asal aku update.
 

Tekak ni terasa gatal je dari tadi teringin nak makan kat oldtown. ada sape nak blanje tak?


 bow kecek kokse...Sekian...