Welcome to Hikayat Seri Manja's Territory. Be nice here. Thank you. Follow | Dashboard
Hikayat Seri Manja
Shout Here






Blog Archive









BB1M: risau mana nak buang
Tuesday, April 2, 2013 | 4:01:00 PM | 0 comments

baucer buku BB1M masih berjumlah penuh di tangan..rm250




risau...risau...risau

moh le weh kita pegi buang cepat-cepat
agak azab la jugak sebenarnya nak habiskan sbelum 31 Mei ni
kedai mana lah akhirnya yang akan jadi tempat aku lupuskan menatang rm250 ni
 
tapi aku taknak beli buku pon. ni sem last nak beli buku pe kejadah nye.
Hujung Julai ni aku habis praktikal.
kalau boleh beli barang komputer best jugak kan.

kat area JB ni, kedai mana boleh beli selain buku ilmiah ek?

ada sape-sape tau tak? share lah sket jangan kedekut der...