Welcome to Hikayat Seri Manja's Territory. Be nice here. Thank you. Follow | Dashboard
Hikayat Seri Manja
Shout Here






Blog Archive









Off to Vietnam
Friday, July 15, 2011 | 10:49:00 PM | 0 comments
Assalamualaikum.

Hurmm...pagi-pagi lagi ibu dan ayah dah pun bertolak ke Vietnam..

Pukul 3 pagi da bersiap-siap ke K.L sebab mereka mesti berada di LCCT jam 6 pagi.

Bertolak awal adalah sangat perlu supaya tak lah nanti terkejar-kejar , kalut itu ini...so, rancang masa dan perjalanan amat penting. Biar lambat, asal selamat  

Bestnya kan dapat pergi bercuti..apatah lagi berdua sebagai sepasang suami isteri... seperti mengimbas kembali kenangan seperti waktu honeymoon tem awal-awal kawen dulu..pasti nostalgia indah berputik kembali dalam kotak memori..

Fulamak..memang romantik lah kan..

Ish..ish..ish.. aku tak dapat bayangkan kalau aku pun dapat ikut sama..ermm...nak berangan jap, jalan-jalan makan angin sambil nikmati pemandangan indah tanda kekuasaan-NYA..dapat hidu udara pantai yang nyaman lagi mendamaikan..

Tapi part yang paling menarik sudah pastinya part membeli-belah..yeah~ time to shopping..usha barang-barang cute..main test-test perfume..ambil gambar sana sini. posing tak tentu pasal..wahh3..over lak kan!

Haha...lebih-lebih lagi kalu tempat tu memang murah..abes sume benda nak borong..pantang jumpe, mesti nak try..try je ok..beli nya belum tentu lagi..ahhaa~

Ehh jap jap..apsal lak aku yang lebih-lebih ni??

Ok dah!! Better aku stop dulu sebelum lagi jauh aku merapu ntah ape-ape..
Taknak melalut panjang-panjang..

Pesanan untuk ibu dan ayah, jangan lupa ole-ole nya ya..yang paling penting, semoga Allah permudahkan urusan mereka dan selamat pergi dan pulang..4 hari je, tak lama mane pun.

Ok lah..perut pun da lapar..nak makan durian jap...Assalamualaikum